top of page
Verzenden en Retour

Verzenden van een fysiek kunstwerk

Verzenden is internationaal mogelijk. Uw kunstwerk wordt zo veilig en milieuvriendelijk als mogelijk verpakt. Verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de bestemming van de bestelling en worden bij het afrekenen voor u berekend.

Verpakkingsmateriaal

Een duurzame, milieu sparende werkwijze is voor mij van groot belang. Dat ziet u terug in mijn werk maar ook in de verpakking ervan. Plastic is voor mij een no go.  Ik maak gebruik van natuurlijk, recyclebaar materiaal om het kunstwerk te verpakken.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief de verzendkosten terug mits het kunstwerk onbeschadigd en in originele staat geretourneerd wordt. De kosten voor de retour zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Nicole Schyns geretourneerd worden.

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via n.j.schyns@gmail.com. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering - kunst en ontwerp op maat

Collages of schilderijen, die naar wens worden gemaakt, evenals ontwerp diensten zoals een boekomslag artwork & design vallen onder maatwerk. Het kunstwerk en/of ontwerp wordt speciaal voor u gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Uitzondering – kunstwerk met korting

Een kunstwerk in de SALE kan niet worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

bottom of page