Verzenden en Retour

Verzenden van een fysiek kunstwerk

Het is nog niet mogelijk om kunstwerken groter dan 60×80 cm te versturen. Kunstwerken groter dan 60×80 cm kunnen worden opgehaald in het atelier in Hengelo op afspraak of lever ik persoonlijk bij u thuis af tegen vergoeding van reiskosten.

Verpakkingsmateriaal

Een duurzame, milieu sparende werkwijze is voor mij van groot belang. Dat ziet u terug in mijn werk maar ook in de verpakking ervan. Plastic is voor mij een no go. Kleinere werken worden door mij in een doek gewikkeld dat u thuis kunt hergebruiken. Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van natuurlijk, recyclebaar vulmateriaal ter bescherming van u product en uiteraard een doos van gerecycled karton.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief de verzendkosten terug. De kosten voor retour van u thuis naar het atelier van Nicole Schyns zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Nicole Schyns geretourneerd worden.

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via n.j.schyns@gmail.com. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering - kunst en ontwerp op maat

Collages of schilderijen, die naar wens worden gemaakt, evenals ontwerp diensten zoals een PhD cover artwork & design vallen onder maatwerk. Het kunstwerk en/of ontwerp wordt speciaal voor u gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Uitzondering – kunstwerk met korting

Een kunstwerk in de SALE kan niet worden geretourneerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.