top of page
StancePhotography_ Nicole-118.jpg

DIENSTEN

Bekijk alle beschikbare servicemogelijkheden.
Indien je gebruik wilt maken van een van deze diensten, neem dan contact met mij op.

Als je niet kunt vinden wat je zoekt, kun je altijd contact met mij opnemen voor meer gedetailleerde informatie. Ik help je graag.

Aardepigment Schilderij Op Maat

Ik kan een schilderij op maat voor je maken in de maat die je wenst.
We kunnen kleurenpalet opties en inlijsting bespreken.

Misschien droom je van een schilderij met pigmenten van een speciale locatie? Ik help je graag om die droom waar te maken!

Try Before You Buy
(gratis en vrijblijvend)

Als je in een straal van 60 km van mijn studio woont (Hengelo OV, NL),
bied ik aan om verschillende kunstwerken naar keuze bij jouw thuis te laten zien. Op deze manier kun je zien hoe dat kunstwerk eruitziet en aanvoelt in jouw persoonlijke ruimte voordat je de aankoop doet.

Wil je gebruik maken van deze service maar woon je verder dan 60 km van mij vandan? Neem dan contact met mij op om mogelijke opties te bespreken.

Collage Op Maat

Ik kan een collage op maat voor je maken. Vertel me je favoriete kleuren en materialen. Geef zelf de maat aan en bespreek met mij de inlijst opties.

Misschien zou je het leuk vinden om bepaalde (droog)bloemen in het kunstwerk te verwerken?

Try Before You Buy - Digitaal
(gratis en vrijblijvend)

Als je mij een foto mailt van de plek in je huis, waar je een specifiek kunstwerk van mij zou willen zien, dan kan ik mijn kunstwerk digitaal aan je muur hangen. Op die manier krijg je een indruk hoe het kunstwerk in jouw persoonlijke ruimte eruitziet.

WAT KLANTEN ZEGGEN

“Nicole kwam bij mij thuis met een selectie verschillende werken. Uiteindelijk koos ik voor haar allereerst gemaakte aardpigment schilderij. Ik geniet er elke dag van. De kleuren, de compositie, maar ook het verhaal erachter, maken het speciaal voor mij.”

Annemiek v.H. (aardepigment schilderij)

bottom of page