top of page

Services

Bekijk alle beschikbare servicemogelijkheden.
Indien je gebruik wilt maken van een van deze diensten, neem dan contact met mij op via het contactformulier onderaan de website. Als je niet kunt vinden wat je zoekt, kun je altijd contact met mij opnemen voor meer gedetailleerde informatie. Ik help je graag.
Aardepigment Schilderij Op Maat
Ik kan een schilderij op maat voor je maken in de maat die je wenst.
We kunnen kleurenpalet opties en inlijsting bespreken.

Misschien droom je van een schilderij met pigmenten van een speciale locatie? Ik help je graag om die droom waar te maken!
Try Before You Buy
(gratis en vrijblijvend)
Als je in een straal van 60 km van mijn studio woont (Hengelo OV, NL),
bied ik aan om verschillende kunstwerken naar keuze bij jouw thuis te laten zien. Op deze manier kun je zien hoe dat kunstwerk eruitziet en aanvoelt in jouw persoonlijke ruimte voordat je de aankoop doet.

Wil je gebruik maken van deze service maar woon je verder dan 60 km van mij vandan? Neem dan contact met mij op om mogelijke opties te bespreken.
Collage Op Maat
Ik kan een collage op maat voor je maken. Vertel me je favoriete kleuren en materialen. Geef zelf de maat aan en bespreek met mij de inlijst opties.

Misschien zou je het leuk vinden om bepaalde (droog)bloemen in het kunstwerk te verwerken?
Try Before You Buy - Digitaal
(gratis en vrijblijvend)
Als je mij een foto mailt van de plek in je huis, waar je een specifiek kunstwerk van mij zou willen zien, dan kan ik mijn kunstwerk digitaal aan je muur hangen. Op die manier krijg je een indruk hoe het kunstwerk in jouw persoonlijke ruimte eruitziet.
Happiness Guarantee
Voor mij is het belangrijk, dat je de rest van je leven 100% gelukkig bent met je kunstwerk. Aardpigmenten werden al gebruikt door de oude meesters en zijn lichtecht (verkleuren dus niet). Collages met plantmateriaal zijn uiteraard kwetsbaarder en moeten niet op een plek worden gehangen met veel direct zonlicht. Ik ben echter van mening dat deze kwetsbaarheid mij niet ervan af moet houden om dit soort prachtig, natuurlijke werken te creëren en jou niet om ervan te genieten. Mocht het kunstwerk toch onverhoopt door een fout van mijn kant van uiterlijk veranderen, zodanig dat jij niet meer tevreden ermee bent, dan zal ik gratis een soortgelijk kunstwerk voor jou maken. 

Wat Klanten Zeggen:

"Toen ik voor het eerst Nicole's rustige aardepigment schilderijen zag, was ik meteen verliefd. Dus wanneer Nicole me vertelde dat ze een schilderij voor me kon maken met pigmenten uit mijn geboortestad in Zuid-Afrika, was ik ontzettend enthousiast! Omdat ik nu in het buitenland leef, mis ik Zuid-Afrika enorm. Het feit dat ik nu altijd een klein stukje ervan in mijn huis heb, vervult me met zo veel vreugde. De zachte en attente manier waarop Nicole dit uiterst sentimentele kunstwerk heeft gemaakt, ontroert me echt. Het overtrof alle verwachtingen die ik had en het is een kunstwerk dat ik voor de rest van mijn leven zal koesteren en van zal houden."

Anneke B. (aardepigment schilderij op maat)

bottom of page