top of page
StancePhotography_ Nicole-75.jpg

KUNSTWERK OP MAAT

Ik vind het fantastisch om kunstwerken te maken, die een hele speciale betekenis voor iemand hebben. 

Het meest magische van werken met aardepigment schilderijen vind ik, dat ik de ware kleuren een texturen van een plek op mijn doeken kan vastleggen.


Zo kan ik bijvoorbeeld een schilderij maken met pigmenten van de plek waar je geboren bent, waar je altijd op vakantie ging als kind of waar je grootouders vroeger woonden.

De plek, die jou zo aan het hart ligt kan op die manier een zichtbaar en tastbaar onderdeel worden van je huidige thuis. Zo heb ik bijvoorbeeld voor Anneke een schilderij gemaakt met pigmenten van haar geboorteplek in Zuid Afrika. 

Haar ouders verzamelden stenen, zand en aarde en namen deze mee toen ze Anneke hier in Nederland kwamen bezoeken.

Dit is wat Anneke zegt over de ervaring:

"Toen ik voor het eerst Nicole's rustige aardepigment schilderijen zag, was ik meteen verliefd. Dus wanneer Nicole me vertelde dat ze een schilderij voor me kon maken met pigmenten uit mijn geboortestad in Zuid-Afrika, was ik ontzettend enthousiast! Omdat ik nu in het buitenland leef, mis ik Zuid-Afrika enorm. Het feit dat ik nu altijd een klein stukje ervan in mijn huis heb, vervult me met zo veel vreugde. De zachte en attente manier waarop Nicole dit uiterst sentimentele kunstwerk heeft gemaakt, ontroert me echt.

 

Het overtrof alle verwachtingen die ik had en het is een kunstwerk dat ik voor de rest van mijn leven zal koesteren en van zal houden.

 

Bedankt Nicole voor alle liefde die je in dit werk hebt gestopt! Ik voel de warmte van jou en mijn geboorteland elke dag als ik ernaar kijk."

StancePhotography_ Nicole-138.jpg

Ook als je op zoek bent naar een schilderij of collage met het perfecte kleurenpalet voor jouw ruimte en exact het juiste formaat voor die éne specifieke plek, dan ben jij bij mij op het goede adres.  
 
Let op: ik heb maar een beperkt aantal vrije plekken per jaar open voor maatwerk, zodat ik genoeg ruimte overhoud om vrij werk te maken.

 

Neem dus snel contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

bottom of page